Wednesday 3 August 2016

Kapu pieminekļi

Kapu piemineklis dod pēdējo iespēju iemūžināt mīļoto, kas ir aizgājis mūžībā. Kapakmens ir vēstījums par aizgājēja dzīvi, kas paliks uz šīs zemes. Senatnē cilvēki uzskatīja kā bez kapu pieminekļa. VISDAŽĀDĀKIE KAPU PIEMINEKĻI. Piedāvājam deviņas formas pieminekļus ar.


Gatavojam no dabīgā Latvijas laukakmeņa ar daudzveidīgām krāsu niansēm-pelēkos, sarkanīgos un brūnganos toņos.

Tie ir pieejami dažādās formās un krāsās. Visiem dabiem – atlaide 03. SIA “AKMENS KLEISTI” piedāvā izgatavot pieminekļus un citus granīta izstrādājumus no melnā un krāsainā augstas. Jau vairāk, kā tūkstoš gadu pastāv tradīcija uzstādīt kapa pieminekļus aizsaulē aizgājušo tuvinieku piemiņai un goda apliecinājumam.


Zemāk redzamie kapu pieminekļi ir ievietoti konkrētos izmēros un cenā, tomēr ir iespējamas izmaiņas gan formās, lielumos, krāsās un tekstūrās – tādā gadījumā sūtiet pieprasījumu uz e – pastu ( skatīt kontaktu formu ) vai zvaniet. Izgatavojam granīta kapu pieminekļus un kapu plāksnes. Veicam arī ēku ārējo un iekšējo apdari ar akmens.


Aizgājēja piemiņai speciālisti piedāvā izgatavot gan atsevišķu kapu pieminekli ar gravējumu, gan - vienotu piemiņas ansambli, kuru veido piemiņas zīmei.

Aizgājēju cienot, atdusas vietā ierasts uzstādīt piemiņas zīmi, kas var tikt veidota kā kapu plāksne, īpašs laukakmens, neliela akmens skulptūra vai kapu. Galerija Šeit varat apskatīt mūsu paveiktos darbus! Labiekārtotas kapu vietas, kapakmeņi, granīta kapakmeņi, kapu pieminekļi , kapu soliņi, kapu pieminekļu.


Granīta kapu sētiņas un kopiņu apmalojumus. SIA “ Kapu Parks” ir uzņēmums, kas piedāvā kapu vietas labiekārtošanas pakalpojums un tiem visu nepieciešamo produkciju. Visu piedāvāto produkciju varat apskatīt – ŠEIT. Akmeņkalis Zemgalē Pakalpojumi: Akmens apstrāde, kapu apmales, kapu pieminekļi , akmens soliņi, akmens apdare, akmens gravēšana, pieminekļu un apmaļu. Ražpjam kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu soliņus, no Skandināvijas valstīm ievestiem blokiem.


Runa nav tikai par vārdu, uzvārdu un gada skaitļiem. Mūsu pamatdarbība ir akmens apstrāde granīta pieminekļu un kapu apmalīšu izgatavošana. Kapu apmales, pieminekļi Lietuvā, Uzņēmumu meklēšana Info.


Cilvēks nomirst nevis ta kad apstājas viņa sirds, bet ta kad par viņu aizmirst tie, kas viņu mīlējuši. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Pieminekļi pieejami dažādās krāsās: Black, Aurora, Red. Esmu tēlnieks ar gadu pieredzi skulptūru veidošanā.


Mana pieredze ļauj man ne tikai pārnest Jūsu emocijas un izjūtas uz. Pulēti, ar portretu un gravīru.

Jebkurš fonts pēc izvēles. Dabīgais Akmens izgatavo no dabīgiem akmeņiepalodzes, bāra un galda virsmas, kamīni, kāpnes, marmora un granīta flīzes sienam un grīdam. Pļavnieku kapi, Bolderājas kapi, Jaunciema kapi, Pirmie Meža. Lai panāktu katra pieminekļa individualitāti, klientiem tiek piedāvāti arī. Savas karjeras laikā Valtis Barkāns izveidots vairāk nekā 1skulptūras no akmens, daudzas no kurām sasniedz pusotru metru augstumā!


Kvalitatīva akmens apstrāde, kapu pieminekļi un restaurācija. Atjaunošanas un restaurācijas darbi, labiekārtošanas konsultācijas. Latgalē, kapu pieminekļi Vidzemē, kapa pieminekļi , laukakmeņi, granīta piemineklis, pieminekļu uzstādīšana, pieminekļu restaurācija, kapu. Lai iegūtu precīzu cenu lūdzu sniegt informāciju par vajadzīgo izstrādājumu un tiks piedāvāta cena tieši Jūsu. Koks atstāj celmu, akmens vietu un cilvēks atmiņu.


Kaudzīte) Atmiņas ir tas, kas paliek pēc tam, kad vairs nav acu, kurās ieskatīties. Kapakmens tīrīšana (11) Melna granīta kapakmens tik nespodrs, pelēks palicis. Meistari ieteica ar parastu pastu tīrīt, bet tas nedeva rezultātu. Jūtieties brīvi sazināties ar mums lai uzzināt kapu pieminekļu cenas. Aizpildot kontaktu formu, mēs atbildēsim tuvākās dienas laikā.


Glasstone is a concept for contemporary hand-crafted glass headstones, sculptural memorials and benches. Ernest Vitin and we are proud to be the first in the world to produce headstones in layered glass! Mindaugas Jankauskas iš žemaitijos. Skulptura malonumas ir kūryba. Sodo skulpturos ,papuošia aplinką ,granito fontanai ,tai grožis estetika.


Katram klientam individuāla pieeja un oriģināli risinājumi. Specializējamies akmens griezšanā, apstrādē un pieminekļu ražošanā. Par SIA Akmens Raksti Akmeņkalis ar gadu darba stāžu piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus – sku.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Popular Posts